Edwin Bruinsma, Nuvema Uitvaartverzekering

Naam:
Edwin Bruinsma
Functie:
Adviseur
Telefoonnummer:
035-5480808
Mobiel:
0621144261

Wie is Edwin Bruinsma?

Ik werk als adviseur bij Nuvema en geef informatie over uitvaartverzekeringen in Friesland. Dit doe ik per telefoon, e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek. Zelf woon ik in Leeuwarden en ik ben altijd al werkzaam in de uitvaartbranche.

Wat maakt het werk bij Nuvema zo bijzonder?

Nuvema is een leuke werkgever waar je veel leert en waar je veel vrijheid hebt om je werk in te delen. Daarnaast leer je ontzettend veel nieuwe mensen kennen. Het werk bij Nuvema vind ik zo leuk omdat je iedere keer weer verrast wordt door de mensen waar je op bezoek komt, elke keer ontmoet je weer nieuwe mensen! het onderwerp is niet altijd leuk, maar het is wel altijd gezellig en lachen heel wat af.

Wat voor situaties maak je mee tijdens je werk?

Een klant belde mij omdat ze dacht dubbel verzekerd te zijn. Het tegenovergestelde bleek waar. Ze had twee uitvaartverzekeringen, maar in beide gevallen was het verzekerde bedrag te laag voor een uitvaart in haar woonplaats. Omdat één uitvaartverzekering van Nuvema was, konden we haar uitvaartwensen bespreken en berekenen welk bedrag ze zou willen verzekeren naast de andere uitvaartverzekering. Op die manier hebben we de uitvaartverzekering van Nuvema verhoogd zodat ze weer op maat verzekerd is.

Waarom is een uitvaartverzekering van Nuvema een goede keus?

De uitvaartverzekering van Nuvema sluit perfect aan op de wensen van de klant. We bieden namelijk geen algemeen pakket aan, maar laten de klant bepalen wat ze precies willen voor hun uitvaart. Zo verzekeren we ze niet voor producten die ze eigenlijk helemaal niet nodig hebben. Doordat we samenwerken met lokale uitvaartverzorgers weten we ook wat die wensen precies gaan kosten. De prijzen verschillen namelijk per regio en zo verzekeren we onze klanten op maat.

Heeft u een vraag over uw uitvaart, uitvaartwensen of uitvaartkosten? Stel u vraag dan aan Edwin Bruinsma. Of maak een vrijblijvende afspraak met Edwin voor een persoonlijk gesprek over een uitvaartverzekering

Nuvema uitvaartverzekeraar. Thuis in Fryslân.
Top