Erik Joosen, Nuvema uitvaartverzekering

Naam:
Erik Joosen
Functie:
Adviseur
Telefoonnummer:
035-5480808
Mobiel:
0652034630

Wie is Erik Joosen?

Ik werk als adviseur bij Nuvema en geef informatie over uitvaartverzekeringen in de kop van Noord-Holland. Dit doe ik per telefoon, e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek. Ik woon in Den Helder en naast mijn werk bij Nuvema ga ik in het weekend vaak met het gezin erop uit. Lekker wandelen en fietsen in het bos of op het strand.

Wat maakt het werk bij Nuvema zo bijzonder?

Het werken bij Nuvema is bijzonder omdat het een zelfstandige en afwisselende functie is. Daarnaast heb je veel persoonlijk contact met mensen. Het blijft een uitdaging om voor iedereen het juiste maatwerk te leveren bij de invulling van hun uitvaart.

Wat voor situaties maak je mee tijdens je werk?

In bijna elk gesprek dat ik voer komt wel een grappig moment of een dubbelzinnige opmerking voor. Dan kijken we elkaar even aan en beginnen vaak hard te lachen. Dat houdt het onderwerp luchtig en het gesprek prettig.

Waarom is een uitvaartverzekering van Nuvema een goede keus?

De behoefte aan een passende uitvaartverzekering wordt alsmaar groter. In samenwerking met de plaatselijke uitvaartverzorger zorgen wij ervoor dat de uitvaartverzekering wordt afgestemd op wensen van de klant en de plaatselijke gebruiken. Ook de kosten van een uitvaart verschillen per regio, dus we berekenen per klant welk bedrag verzekerd moet worden. Dat is uniek!

Heeft u een vraag over uw uitvaart, uitvaartwensen of uitvaartkosten? Stel u vraag dan aan Erik Joosen. Of maak een vrijblijvende afspraak met Erik voor een persoonlijk gesprek over een uitvaartverzekering

Nuvema uitvaartverzekeraar. Thuis in Noord-Holland.
Top