Marianne van Bennekom, Nuvema uitvaartverzekering

Naam:
Marianne van Bennekom
Functie:
Adviseur
Telefoonnummer:
035-5480808
Mobiel:
0621172500

Wie is Marianne van Bennekom?

Ik werk als adviseur bij Nuvema en geef informatie over uitvaartverzekeringen in Overijssel. Dit doe ik per telefoon, e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek. Ik woon in Dalfsen, heb een passie voor koken en geniet daar graag uitgebreid van met familie en vrienden.

Wat maakt het werk bij Nuvema zo bijzonder?

Het werk bij Nuvema vind ik zo leuk omdat je iedere keer weer verrast wordt door de mensen waar je op bezoek komt. Al is het onderwerp niet zo leuk, het is wel altijd gezellig en er wordt veel gelachen.

Wat voor situaties maak je mee tijdens je werk?

Toen ik eens bij een meneer aanbelde vertelde ik hem dat een persoonlijk gesprek bij Nuvema helemaal niks kost, alleen maar een kopje thee. De week daarop stond de afspraak gepland en toen ik daar aanbelde deed hij de deur open en zei “de thee staat klaar!”. Hij had het op de afspraakkaart opgeschreven. Dit is een van de vele momenten die mijn werk zo leuk maken.

Waarom is een uitvaartverzekering van Nuvema een goede keus?

De uitvaartverzekering van Nuvema is uniek, omdat wij altijd werken met de prijzen van de plaatselijke uitvaartondernemer of uitvaartvereniging. Die prijzen kunnen per regio en gemeente erg verschillen. We bieden ook geen standaard pakket, maar vragen naar de wensen van onze klanten. Bij Nuvema ben je dus altijd op maat verzekerd.

Heeft u een vraag over uw uitvaart, uitvaartwensen of uitvaartkosten? Stel u vraag dan aan Marianne van Bennekom. Of maak een vrijblijvende afspraak met Marianne voor een persoonlijk gesprek over een uitvaartverzekering

Nuvema uitvaartverzekeraar. Thuis in Drenthe.
Top