René Hoegee, Nuvema Uitvaartverzekering

Naam:
René Hoegee
Functie:
Adviseur
Telefoonnummer:
035-5480808
Mobiel:
06-21141577

Wie is René Hoegee?

Ik werk als adviseur bij Nuvema en geef informatie over uitvaartverzekeringen in Zuid-Holland en Zeeland. Dit doe ik per telefoon, e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek. Ik woon zelf in de Hoekse Waard en houd van wandelen, hardlopen en zaalvoetballen.

Wat maakt het werk bij Nuvema zo bijzonder?

Bij Nuvema is persoonlijk contact bij de klanten thuis erg belangrijk. Zelf vind ik het erg fijn om klanten één op één te kunnen informeren over alle mogelijkheden op het gebied van uitvaartverzekeringen. Daarbij houd ik graag rekening met de wensen en behoeften. Ik geloof dat ieder mens uniek is en iedereen dus een uiterst persoonlijke uitvaartverzekering verdient!

Wat voor situaties maak je mee tijdens je werk?

Tijdens een service bezoek bij een klant werd aan mij gevraagd om de lopende verzekering na te lopen, omdat mevrouw dacht oververzekerd te zijn. De polismap met alle polissen lag al op tafel, dus ik kon gelijk aan de slag. Bij het afsluiten van de Nuvema uitvaartverzekering is destijds rekening gehouden met elders lopende uitvaartverzekeringen. Na enig speurwerk kwam ik er achter, dat die andere uitvaartverzekeringen gestopt waren en ze dus niet over- maar onderverzekerd was. Ik heb de lopende uitvaarverzekering van Nuvema toen direct weer op maat aangepast. De meerwaarde van het persoonlijk contact bij de klanten thuis is door dit voorval dus wel bewezen!

Waarom is een uitvaartverzekering van Nuvema een goede keus?

Het kiezen voor een uitvaartverzekering bij Nuvema is kiezen voor kwaliteit, service en persoonlijk contact. De kosten van een uitvaartverzekering zijn op voorhand niet uit te drukken in een vast bedrag, maar worden bepaald door persoonlijke wensen en plaatselijke omstandigheden. Daarom werkt Nuvema al jaren samen met de lokale uitvaartondernemers, zodat we bekend zijn met de lokale prijzen, gebruiken en rituelen. Wanneer de uitvaartkosten stijgen of wensen veranderen, houden we klanten op de hoogte zodat ze op maat verzekerd zijn en blijven.

Heeft u een vraag over uw uitvaart, uitvaartwensen of uitvaartkosten? Stel u vraag dan aan René Hoegee. Of maak een vrijblijvende afspraak met René voor een persoonlijk gesprek over een uitvaartverzekering

Nuvema uitvaartverzekeraar. Thuis in de Haaglanden .
Top