Wilma van Willegen, Nuvema Uitvaartverzekering

Naam:
Wilma van Willegen
Functie:
Adviseur
Telefoonnummer:
035-5480808
Mobiel:
0652034694

Wie is Wilma van Willegen?

Ik werk als adviseur bij Nuvema en geef informatie over uitvaartverzekeringen in ‘t Gooi. Dit doe ik per telefoon, e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek. Ik woon in Zuid-Holland en ga er graag op uit met mijn kinderen.

Wat maakt het werk bij Nuvema zo bijzonder?

Het bijzondere aan dit vak is dat het gaat om persoonlijk contact. Ieder mens is uniek, net als de gesprekken die je hebt. Ik haal heel veel energie en voldoening uit mijn werk bij Nuvema. Combineer dat met het feit dat ik mensen echt en oprecht kan helpen en je hebt een hele mooie baan!

Wat voor situaties maak je mee tijdens je werk?

Ik had eens een gesprek met een mevrouw die aangaf bij leven een zeer vrolijk en uitbundig persoon te zijn en daardoor ook absoluut geen sombere stemming te willen op haar uitvaart. Haar wens was dan ook dat er een borrel gedronken zou worden en dat er een toost werd uitgebracht. In haar uitvaartverzekering is dus een bedrag opgenomen voor de consumpties en in het wensenformulier staat duidelijk vermeld dat er getoost mag worden!

Waarom is een uitvaartverzekering van Nuvema een goede keus?

Je maakt op basis van de wensen van de klant een voorstel voor een uitvaartverzekering. Hierdoor betaalt de klant dus nooit voor een dienst die niet nodig is. Ook worden de nabestaanden ontlast doordat de wensen en diensten vermeld staan in de uitvaartverzekering. Omdat Nuvema samenwerkt met lokale uitvaartverzorgers kunnen we de kosten goed inschatten. Die verschillen namelijk per regio. En als die kosten stijgen laten we dat weten zodat onze klanten in de toekomst ook goed verzekerd zijn voor hun uitvaart.

 

Heeft u een vraag over uw uitvaart, uitvaartwensen of uitvaartkosten? Stel u vraag dan aan Wilma van Willegen. Of maak een vrijblijvende afspraak met Wilma voor een persoonlijk gesprek over een uitvaartverzekering

Nuvema uitvaartverzekeraar. Thuis in Zuid-Holland.
Top