Visie

Nuvema is van mening dat iedereen moet doen waar hij goed in is. Wij zijn goed in het verzekeren van uitvaarten. De verzorging van de uitvaart laten we daarom over aan de plaatselijke uitvaartverzorgers. Daarom zijn we 300 samenwerkingsverbanden aangegaan met nauwkeurig geselecteerde uitvaartverzorgers.

Persoonlijk

Een uitvaart is voor iedereen uniek. Mensen verschillen en de inhoud en vorm van hun uitvaart vaak ook. Daarom maakt Nuvema voor uw gewenste uitvaart een persoonlijke uitvaartverzekering. Daarin staan de uitvaartwensen en de daaraan gekoppelde verzekerde bedragen. Door deze aanpak heeft elke klant van Nuvema een op maat gemaakte uitvaartverzekering.

Voor later en voor uw nabestaanden

Een verzekering sluit u af om uzelf en uw nabestaanden in te dekken voor kosten die u niet kan of wil dragen. Gelukkig komt het vaak genoeg voor dat u die verzekering achteraf niet nodig had. Bij een uitvaartverzekering is dat anders: vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken.
Uitvaart is geen onderwerp om lang bij stil te staan. Aan de andere kant is het een kleine moeite. Door uw wensen nu vast te leggen en alles dus goed te regelen, neemt u uw nabestaanden ook een boel zorgen uit handen.

Nuvema uitvaartverzekeraar. Thuis in uw regio.
Top