Overlijdensverzekering

Een overlijdensverzekering biedt een zekerheid die welkom is in moeilijke tijden. Het plannen van uw uitvaart is een persoonlijke aangelegenheid: u wilt op zo’n moment de financiële middelen hebben om uw uitvaart vorm te geven zoals u wilt. Een ceremonie die past bij hoe u herinnerd wil worden. Het laatste wat u wilt, is uw nabestaanden met de kosten van uw uitvaart achterlaten. Met de overlijdensverzekering van Nuvema plaatst u de financiering van uw uitvaart in vertrouwde handen. 

Persoonlijke aanpak

Als u een overlijdensverzekering bij Nuvema aangaat, kunt u altijd rekenen op een persoonlijke benadering. In een adviesgesprek met één van onze adviseurs worden uw uitvaartwensen in kaart gebracht en de bijbehorende kosten bepaald. Nuvema heeft contact met zo’n 300 lokale uitvaartverzorgers en we weten dus precies wat elke specifieke wens bij een uitvaart aan kosten met zich meebrengt. Op basis van het totale plaatje wordt de premie van uw overlijdensverzekering bepaald.

Waarom een overlijdensverzekering van Nuvema?

Nuvema staat bekend als één van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Ruim 300.000 mensen zijn dankzij onze overlijdensverzekering verzekerd van een uitvaart die bij hen past. Ook de Consumentenbond is overtuigd van onze uitgebreide dienstverlening: in een recent onderzoek kwam Nuvema als een goede keus uit de bus.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat Nuvema voor u kan betekenen? Voor een gerust gevoel over uw uitvaart bent u bij ons aan het juiste adres. Bereken de premie voor uw overlijdensverzekering online of maak een afspraak met één van onze adviseurs. 

Nuvema uitvaartverzekeraar. Thuis in uw regio.
Top