Lincoln Eagle Icon van Huiskamp Winterswijk

Tijdens de uitvaartvakbeurs in september wordt de splinternieuwe Lincoln Eagle Icon staatsierouwauto groots aan de uitvaartwereld gepresenteerd. Een maand voor deze officiële introductie, heeft Nuvema echter al de primeur! Importeur Huiskamp Carrosseriefabriek brengt de staatsierouwauto op 30 augustus naar de bossen van Baarn, waar de eigentijdse Amerikaan onder haar eerste rit zal maken!

Lincoln Eagle Icon

De Lincoln Eagle Icon, die vanaf heden naast de bekende TownCar aan het Eagle assortiment is toegevoegd, werd ontwikkeld op basis van het nieuwe Lincoln MKT Crossover chassis. Kenmerkend aan de nieuwe Lincoln Eagle Icon uitvaartauto zijn het unieke glazen dak, de eigentijdse exterieurvormen en de bijzonder luxueuze uitstraling.

De nieuwe Lincoln Eagle Icon rouwauto van Huiskamp Winterswijk

Een mooi weerzien van bekende rouwauto's

Hans Legters, directeur van Huiskamp, zal de Lincoln tijdens de Rouwrit besturen. Hij geeft aan bijzonder uit te kijken naar 30 augustus. “In onze fabriek in Winterswijk zijn we dagelijks bezig met het ontwerpen, bouwen, renoveren, importeren en optimaliseren van rouwvervoermiddelen. Niks is dan natuurlijk mooier dan zomaar op een donderdagmiddag een stuk of honderd van die auto’s bij elkaar te zien!” Terwijl hij de lijst met deelnemers doorneemt vervolgt hij enthousiast: “Er hebben zich al een stuk of 15 uitvaartondernemers aangemeld met een Mercedes die wij gebouwd hebben en ook zelf nemen we een splinternieuwe Mercedes Huiskamp mee. Daarnaast zie ik op de lijst zeker nog een stuk of 25 andere auto’s die we door de jaren heen gebouwd of geoptimaliseerd hebben! Dat wordt een leuk weerzien!”

Top