Volvo V70 rouwauto bij uitvaart Coen Moulijn

Het eigen wagenpark van Van de Spek Uitvaart uit Rotterdam bestaat uit verlengde Volvo’s in de stemmige maar chique kleur koningsblauw. Met deze begrafenisauto zullen we ook aanwezig zijn op de Nuvema Rouwauto Rit. Een bewuste keuze, die past bij de identiteit van het bedrijf, vertelt Martin van der Spek.

“Volvo staat bekend als een betrouwbaar, robuust en veilig merk met een ingetogen luxe karakter. Maar ook de bedrijfsfilosofie van het Zweedse automerk raakt aan die van Van der Spek Uitvaart. Volvo onderscheidt zich in de automobielbranche door zich te focussen op menselijke waarden. Niet alleen waar de veiligheid van de inzittenden van hun auto’s en andere weggebruikers betreft, ook als het gaat om het tegemoetkomen aan de wensen van hun klanten. Dat laatste geldt zeker ook voor Van der Spek Uitvaart.”

Coen Moulijn

Dat een robuust karakter geen overbodige luxe is voor een rouwauto, bleek bijvoorbeeld tijdens de uitvaart van Coen Moulijn, toen duizenden Rotterdammers de wereldberoemde linksbuiten de laatste eer bewezen met bloemen, maar ook met vuurwerk...

Bekijk alle deelnemers die meedoen aan de wereldrecordpoging tijdens de Nuvema Rouwauto Rit.

Top