Blog innovatie in de uitvaart

Op het blog van Nuvema vindt u elke maand een verhaal over de trends en ontwikkelingen in uitvaartland. De traditionele uitvaart is lang niet altijd meer van toepassing. Ieder mens is uniek en dus mag iedere begrafenis of crematie een persoonlijk afscheid zijn. Dit wordt door uitvaartverzorgers geregeld aan de hand van uitvaartwensen die de overledene zelf heeft opgesteld of die nabestaanden hebben. Alles is mogelijk en dus komen er regelmatig nieuwe producten op de markt of ontstaan er creatieve ideeën bij mensen die met een uitvaart te maken krijgen. Uitvaartmanager Frederik de Bonte praat u daar graag over bij maar neemt daarbij geen blad voor de mond:

Frederik de Bonte

Als derde generatie binnen het familiebedrijf Van de Weerd Uitvaartzorg in Ede, is het werken in de uitvaartbranche Frederik de Bonte met de paplepel ingegoten. Hij rondde de studie Econometrie af maar ging toch aan de slag in het familiebedrijf dat sinds 1960 bestaat.

Naar eigen zeggen was dat onvermijdelijk omdat zijn wieg zo'n beetje in het uitvaartcentrum stond. In zijn dagelijks werk regelt hij allerlei praktische zaken rondom uitvaarten. Ook is hij onderdeel van het bestuur van De Vereniging Toeleveranciers voor de Uitvaartbranche (VTU).

Nuvema uitvaartverzekeraar. Thuis in uw regio.
Top