Wensenformulier aanvragen

Het is belangrijk om uw uitvaartwensen vast te leggen. Zo weten uw nabestaanden wat u gewild zou hebben voor uw uitvaart. Wanneer zij niet weten of u begraven of gecremeerd had willen worden, kan dat voor uw nabestaanden een bijzonder moeilijke keuze zijn.

Mogelijke wensen

Naast begraven of cremeren biedt het wensenformulier de mogelijkheid om bijvoorbeeld het soort kist, de gewenste begraafplaats en uitvaartmuziek vast te leggen. U kunt kiezen uit standaard zaken die geregeld moeten worden voor een uitvaart. Ook is het mogelijk om in de vrije ruimte bijzondere wensen vast te leggen. Deze informatie helpt uw nabestaanden bij het regelen van uw uitvaart en zorgt ervoor dat ze op een gepaste manier en met een gerust hart afscheid kunnen nemen.

Aanvragen

Hieronder kunt u uw gegevens achterlaten om het gratis wensenformulier aan te vragen. U ontvangt het formulier in de bijlage als PDF-bestand. Sla dit bestand eerst op voordat u het verder invult, zo voorkomt u dat uw wensen verloren gaan. Laat uw nabestaanden na het invullen ook weten dat u wensen heeft vastgelegd en waar ze die kunnen vinden. Als zij geen toegang hebben tot uw computer kan het verstandig zijn om het formulier uit te printen en te bewaren bij uw belangrijke papieren.

Nuvema uitvaartverzekeraar. Thuis in uw regio.
Top