Uitvaart in de regio

Wij Nederlanders zijn, zoals u weet, een bijzonder volk. Het liefst regelen we onze zaken met mensen uit onze eigen streek, stad of dorp. En helemaal als het om persoonlijke zaken gaat. Zoals de uitvaart bijvoorbeeld.

Hoe we dat weten? Omdat we thuis zijn in alle regio's van Nederland. Van Groningen tot Limburg. En van Zuid-Holland tot Overijssel. Daarom zijn we in staat voor vrijwel elke regio een speciale uitvaartverzekering samen te stellen, waarbij we nauw samen werken met uitvaartverzorgers in de buurt. Dat is niet alleen vertrouwd, maar ook voordelig. De verzekering wordt namelijk afgesloten op basis van regionale prijzen.

Want een uitvaart in Drenthe ziet er immers anders uit dan een uitvaart in Noord-Holland. De kosten van een uitvaart in Amsterdam kunnen heel anders zijn dan een uitvaart in Eindhoven. Dat kan te maken hebben met de regionale tradities en gewoontes maar ook bijvoorbeeld met de kosten van een graf.

Klik op onderstaande provincies voor meer informatie over de provinciale gebruiken en tradities;

Lokale uitvaartkosten

Een uitvaart kost in bijvoorbeeld Zeeland niet hetzelfde als in 't Gooi. Daarnaast bepaalt u zelf hoe uw uitvaart eruit gaat zien. Dat kan heel traditioneel zijn. Of misschien juist heel uitgebreid. Hoe dan ook: uw verzekering wordt altijd exact gebaseerd op de uitvaart die u samenstelt. Zo betaalt u niet teveel. Een nuchter en eerlijk verhaal dat u vast zal aanspreken.

Nuvema uitvaartverzekeraar. Thuis in uw regio.
Top