NUVEMA Uitvaartdeposito

Het NUVEMA Uitvaartdeposito van Nuvema is er voor iedereen. Voor sommige mensen is het uitvaartdeposito vooral handig. Bijvoorbeeld ouderen of mensen met een ziekte. Zij kunnen zich soms niet of moeilijk verzekeren, maar hebben wel vermogen dat zij voor de uitvaart opzij kunnen zetten.

Wat is het NUVEMA Uitvaartdeposito?

Bij het NUVEMA Uitvaartdeposito stort u het bedrag dat u voor de uitvaart nodig denkt te hebben in één keer. Dit bedrag is later beschikbaar voor uw uitvaart of die van iemand anders, bijvoorbeeld die van uw partner. U ontvangt jaarlijks een rentevergoeding over het bedrag in uw uitvaartdeposito. De rente schrijven wij bij en na de storting betaalt u geen maandelijks bedrag of andere premies meer. U kunt er altijd zelf voor kiezen om extra geld te storten. Bijvoorbeeld als uw uitvaartwensen veranderen. Een storting in een uitvaartdeposito kunt u al doen vanaf 500 euro. Het NUVEMA Uitvaartdeposito is geen verzekering. Lees meer over de kenmerken en voordelen van een uitvaartdeposito.

Waarom een uitvaartdeposito en geen verzekering?

Veel verzekeraars bieden boven een bepaalde leeftijd geen nieuwe uitvaartverzekeringen meer aan. Doen ze dat wel, dan is er vaak eerst een wachttijd. Tijdens deze wachttijd wordt er niet uitgekeerd wanneer iemand overlijdt. Datzelfde geldt voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn, of een beperkte levensverwachting hebben. Het komt vaak voor dat iemand te horen krijgt dat hij ongeneeslijk ziek is, maar geen uitvaartverzekering heeft. Een uitvaartverzekering afsluiten is dan vaak niet meer mogelijk.

Er zijn echter ook andere redenen. U wilt bijvoorbeeld zeker weten dat er geen discussie is over de kosten van de uitvaart. Het apart zetten van het geld voorkomt dat hier na uw overlijden problemen over ontstaan. Een uitvaartdeposito zorgt ervoor dat het bedrag dat u nodig denkt te hebben voor uw uitvaart, er tegen die tijd ook daadwerkelijk is. Wat er verder ook financieel met u gebeurt. Daar kunt u op rekenen.

Wat als ik meer wil weten over het NUVEMA Uitvaartdeposito?

Vraag dan geheel vrijblijvend een gesprek aan met één van de Nuvema adviseurs. Zij helpen u graag om alle voor- en nadelen van een NUVEMA Uitvaartdeposito op een rijtje te zetten. Zij informeren u over de te verwachten kosten van de uitvaart. Maak nu een afspraak. U weet daarna hoeveel u voor de gewenste uitvaart moet storten in uw NUVEMA Uitvaartdeposito. Zij kunnen daarna voor u het NUVEMA Uitvaartdeposito regelen, als u daarvoor kiest.

Nuvema uitvaartverzekeraar. Thuis in uw regio.
Top