Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is iets waar veel Nederlanders liever niet over nadenken. Het is natuurlijk nogal vreemd om na te denken over uw eigen uitvaart. Toch is het afsluiten van een uitvaartverzekering iets wat steeds meer mensen doen: ruim 70% van de Nederlanders heeft een uitvaartverzekering. Nuvema helpt u graag aan meer informatie over de voor- en nadelen van een uitvaartverzekering en zet alle mogelijkheden voor u op een rij.

Heb ik een uitvaartverzekering nodig?

Een uitvaartverzekering helpt voorzien in de kosten voor uw uitvaart. Het is slim om vooruit te denken over hoe u uw uitvaart gaat bekostigen: u wilt natuurlijk niet dat uw nabestaanden met de soms hoge kosten van uw begrafenis of crematie achterblijven. Om u een idee te geven: de kosten voor een begrafenis liggen al gauw op €6500,- en een crematie kost al snel €4500,-. De meeste mensen hebben zo’n bedrag niet achter de hand. Om zeker te weten dat uw uitvaart geheel naar uw wens kan worden uitgevoerd, is het handig om een uitvaartverzekering te hebben.

Welke uitvaartverzekering past bij mij?

Er bestaan veel verschillende uitvaartverzekeringen. Welke uitvaartverzekering het beste bij u past, hangt af van veel verschillende factoren. Wilt u eenmalig een premie betalen, of betaalt u liever maandelijks? Moet uw uitvaartverzekering de diensten en producten van uw uitvaart rechtstreeks vergoeden, of wilt dat er bij uw overlijden een geldbedrag vrijkomt? Wilt u liever begraven of gecremeerd worden?

Met het aanbod uitvaartverzekeringen van Nuvema houdt rekening met al uw voorkeuren. U kunt bij ons kiezen uit de volgende uitvaartverzekeringen:

Bereken uw premie

Nuvema is graag transparant over de premies voor haar verzekeringen. De hoogte van de premie voor uw uitvaartverzekering is onder meer afhankelijk van het type verzekering, uw leeftijd, uw gezondheid en het bedrag waarvoor u zich wilt verzekeren. Wilt u weten wat een uitvaartverzekering u maandelijks zou kosten? Bereken uw premie dan geheel vrijblijvend online.

Online uw uitvaartverzekering afsluiten

Nuvema maakt het u graag gemakkelijk om een passende uitvaartverzekering af te sluiten. U kunt bij ons alles eenvoudig online regelen. Vul uw persoonlijke wensen voor uw uitvaart in, zoals het verzekerde bedrag en het aantal meeverzekerden, dan berekenen wij uw premie en handelen wij verder alles voor u af. Zo ziet u: een uitvaartverzekering afsluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze uitvaartverzekeringen, of wilt heeft u vragen in de keuze voor uw uitvaartverzekering? Nuvema helpt u graag aan de juiste informatie over het vergelijken van verzekerigen, het meeverzekeren van kinderen, welke polis is het goedkoopste is voor u of bijvoorbeeld over de voordelen van een uitvaartpolis.

Nuvema uitvaartverzekeraar. Thuis in de regio.