Geen uitvaartverzekering

Als u geen uitvaartverzekering heeft, moeten uw nabestaanden alle kosten voor uw uitvaart betalen. Een gemiddelde begrafenis kost zo'n € 6.000,- en een crematie € 5.000,-. Veel mensen vinden het niet netjes om hun nabestaanden te belasten met de kosten van hun uitvaart en sluiten daarom een uitvaartverzekering af.

Geen uitvaartverzekering: weinig zekerheid

Als u geen uitvaartverzekering heeft, is het wel belangrijk om geld te reserveren voor uw uitvaart en de wensen voor uw uitvaart vast te leggen. Anders zadelt u uw nabestaanden niet alleen op met de kosten voor uw uitvaart, maar ook met het regelen van de uitvaart. U loopt dan het risico dat uw nabestaanden, vanwege geldgebrek, een andere uitvaart kiezen dan u gewild zou hebben. Met een juiste verzekering is er voldoende geld beschikbaar voor een uitvaart zoals u die wenst. Een goede uitvaartverzekering is dus een geruststellende gedachte, voor uzelf en voor uw nabestaanden.

Adviesgesprek aanvragen

Door de samenwerking met 300 lokale uitvaartverzorgers kan Nuvema u een op maat gemaakte uitvaartverzekering aanbieden die volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen en de prijzen in uw regio. Wilt u graag geïnformeerd worden over het afsluiten van een verzekering? Maak dan een afspraak met een adviseur van Nuvema.

Nuvema uitvaartverzekeraar. Thuis in uw regio.
Top