Waarom een uitvaartpolis afsluiten bij Nuvema?

Lokale prijzen

Bij Nuvema staan uw uitvaartwensen centraal en daar passen we onze uitvaartpolissen op aan. Onze diensten zijn afgestemd op de prijzen van de uitvaartverzorger bij u in de buurt. Een uitvaart in Amsterdam kost nou eenmaal niet hetzelfde als een uitvaart in Bartlehiem. Door deze werkwijze betaalt u nooit teveel, maar ook nooit te weinig! Bereken uw premie.

Geen zorgen meer voor uw nabestaanden

De meeste mensen sluiten een uitvaartpolis af, omdat ze nabestaanden niet willen belasten met de kosten van hun uitvaart. Met de Nuvema natura uitvaartverzekering zorgt u er tevens voor dat uw nabestaanden geen omkijken meer hebben naar de financiële afwikkeling van uw uitvaart. U kunt een pakket samenstellen op basis van uw persoonlijke uitvaartwensen. Nabestaanden weten dan exact wat uw wensen voor de uitvaart zijn. De uitvaartverzorger van uw voorkeur regelt de complete uitvaart op de manier zoals u dat wilt en Nuvema zorgt voor de financiële afhandeling.

Maatwerk & Flexibiliteit

Nuvema biedt op basis van jarenlange ervaring en in overleg met de lokale uitvaartverzorgers veelgebruikte verzekeringspakketten aan. Deze kunnen worden aangevuld met allerlei verschillende diensten, zoals een gedenktekenverzekering. Dit is onze flexibiliteit. U bepaalt zelf de invulling van uw uitvaartpolis.

Jaarlijkse update van uw uitvaartpolis

De kosten van de gekozen regionale uitvaartondernemer en begraafplaats worden in de uitvaartpolis meegenomen en wijzigingen van de tarieven wordt jaarlijks bijgehouden. Daardoor komen nabestaanden niet voor extra kosten te staan bij het regelen van de uitvaart van hun overleden dierbare.

“Uit onderzoek van de Consumentenbond naar uitvaartverzekeringen blijkt dat de naturapakketverzekering van Nuvema een prima keus is wanneer men overtuigd wil zijn van een goed geregelde uitvaart, zowel organisatorisch als financieel. Nuvema biedt als enige verzekeraar een pakketverzekering op maat die jaarlijks aangepast wordt.”

Nuvema uitvaartverzekeraar. Thuis in uw regio.
Top