Zwangerschap en kinderen

Een (eerste) zwangerschap verandert uw leven. Vanaf het moment dat u een kind verwacht bent u verantwoordelijk voor het leven van uw toekomstige zoon of dochter. U bent degene die het kind alles gaat leren en bijbrengen maar ook instaat voor alle risico’s die bij het leven komen kijken. Als u of uw kinderen wat overkomt heeft u met een uitvaartverzekering het risico voor de kosten van een uitvaart gedekt.

Uitvaart betalen

Een uitvaart wordt meestal door het gezin geregeld en zal ook betaald moeten worden. Een begrafenis kost tussen de 4.000,- en 8.000,- euro en een crematie tussen de 3.000,- en 6.000,- euro. Wanneer u verwacht niet zo’n bedrag achter de hand te hebben, dan kunt u ervoor kiezen om een uitvaartverzekering af te sluiten. Daarmee dekt u de uitvaarkosten van uw gezin.

Uitvaartverzekering 

Wanneer u een uitvaartverzekering afsluit, betaalt u maandelijks een premie. Op jonge leeftijd betaalt u in verhouding nog een lage premie omdat het risico op een overlijden lager is dan op oudere leeftijd. Kinderen zijn gratis meeverzekerd met de ouders, al vanaf 20 weken zwangerschap. Als uw kind is geboren, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te melden bij ons. Uw kind is vanaf dat moment tot zijn 18e jaar helemaal gratis meeverzekerd.

Meer over de uitvaartverzekering van Nuvema

Voordelen uitvaartverzekering

Er zijn een aantal voordelen als u voor uw gezin een uitvaartverzekering afsluit:

  • Op jonge leeftijd is er vaak sprake van een relatief lage premie.
  • Geen dubbele kosten doordat u samen gebruik maakt van één product of dienst zoals een graf en grafsteen.
  • Kinderen kunnen nu of in de toekomst gratis worden opgenomen in de uitvaartverzekering.
  • Uitvaartwensen die besproken worden bij het afsluiten geven duidelijkheid voor de toekomst.

Uitvaartverzekering afsluiten

U kunt online snel en eenvoudig uw premie berekenen en een uitvaartverzekering afsluiten voor u en uw gezin. Aan de hand van uw woonplaats en wensen wordt duidelijk wat een uitvaart bij u in de buurt kost. Op basis daarvan wordt automatisch een premie berekend. Heeft u al een uitvaartverzekering via uw ouders? Ook dat kunt u aangeven zodat Nuvema het bedrag waarvoor u verzekerd bent kan aanvullen en u volledig verzekerd bent voor uw uitvaart.

Nuvema uitvaartverzekeraar. Thuis in uw regio.
Top