Kind op uitvaart

Nuvema kortingscode en actiecode

Wilt u een uitvaartverzekering van Nuvema en bent u op zoek naar een kortingscode of actiecode? Bekijk hieronder de actuele acties.

Bereken wat een eerlijke uitvaartverzekering kost

  • Premie o.b.v. lokale kosten
  • Kinderen tot 18 jaar gratis
  • Polis kosteloos aanpassen

Actiecode

Nu in de actie

Winteractie.
Vraag voor 20 januari 2018 een uitvaartverzekering aan en ontvang een Prénatal cadeaukaart ter waarde van € 20,-. Vul de actiecode "KIDS" in het actiecode-veld in bij "Betaling & Akkoord" tijdens het aanvragen van de polis.

Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie over de actie en de Préntal cadeaukaart van 20 euro. Neem nu deel aan de actie en claim je cadeaubon ter waarde van € 20,-. Sluit nu je uitvaartverzekering af voor jou en je gezin door de premieberekening te doen en vul de kortingscode "KIDS" in!
 

Actie Winteractie Nuvema
Actiecode KIDS
Actieperiode 21 november 2017 t/m 20 januari 2018
Premium Prénatal cadeaukaart t.w.v. € 20,-
Voorwaarden Actievoorwaarden
Overige Informatie en deelname

Stap 1: Bereken je premie

€ 20,- cadeaukaart prenatal

Kortingscode

Verlopen acties

  1. Sinterklaas-actie. Vraag voor 20 november 2015 een Nuvema uitvaartverzekering aan en ontvang één Intertoys giftcard per persoon. Vul de kortingscode "SINT15" in het actiecode-veld in bij stap 4 van het aanvraagproces.
     
  2. Dolfinarium-actie. Vraag een uitvaartverzekering van Nuvema aan en ontvang 1 entreekaart voor het Dolfinarium per persoon. Vul de persoonlijke actiecode in bij de aanvraag.
     
  3. BOL.com-actie. Bij de aanvraag van een nieuwe uitvaartverzekering ontvangt u een BOL.com cadeaubon.

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de acties en kortingen van Nuvema? Schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief!