De zeiler

Begrafenisverzekering vergelijken

Wij begrijpen dat u zich goed wilt laten informeren voordat u een begrafenisverzekering afsluit. U wilt waarschijnlijk meerdere begrafenisverzekeringen met elkaar vergelijken en zeker weten dat u een verzekering kiest die het beste past bij uw situatie.

Meer informatie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De consumentenbond over Nuvema

2016

Onderscheidend met keuzevrijheid in uitvaartverzorging

Uitvaartkosten

Voordelen van Nuvema

Het voordeel is dat Nuvema samenwerkt met een groot aantal lokale begrafenisondernemers. Hierdoor kunnen wij u een op maat gemaakte begrafenisverzekering aanbieden, die volledig is afgestemd op uw wensen en lokale prijzen. 

De kosten van een begrafenisverzekering zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Waar de een kiest voor een ingetogen en eenvoudige begrafenis, wil de ander een begrafenis met alles er op en eraan. Ook zijn de kosten bij een uitvaart van een kind hoger, omdat er in dat geval veel mensen naar de begrafenis komen.

Maar naast uw wensen speelt ook de locatie een belangrijke rol in de kosten voor uw begrafenisverzekering. Zo is een begrafenis in Amsterdam duurder dan een begrafenis in bijvoorbeeld Veendam. Dat heeft onder andere te maken met de kosten van de begraafplaats per locatie (grafkosten) en van bijkomende diensten.

Bereken uw uitvaartkosten

Uitvaartkosten verschillen per regio behoorlijk. Een graf in Amsterdam is nu eenmaal duurder dan in Drenthe. Vul uw postcode in en bereken gemakkelijk wat de uitvaartkosten in uw woonplaats zijn.