Reactie voor onze klanten op nieuws Yarden

Wij hebben gemerkt dat er veel vragen zijn bij onze klanten over hun verzekering bij Nuvema na aanleiding van het nieuws rondom Yarden.

Bereken wat een eerlijke uitvaartverzekering kost

  • Premie o.b.v. lokale kosten
  • Kinderen tot 18 jaar gratis
  • Polis kosteloos aanpassen

Yarden

Reactie Nuvema

Wij hebben gemerkt dat er veel vragen zijn bij onze klanten over hun verzekering bij Nuvema na aanleiding van het nieuws van Yarden vanaf 1 januari 2020 de waarde van 380.000 pakketpolissen gaat bevriezen. Daarom willen wij kort op reageren op hun vragen.

U hoeft zich geen zorgen te maken. Ten eerste is Nuvema een financieel gezond bedrijf dat aan haar verplichtingen kan voldoen, nu en in de toekomst. Daarnaast werkt onze verzekering anders dan die van Yarden. Ook wij verzekeren producten en diensten. Deze kiest u zelf en wij berekenen de waarde van deze producten en diensten. Dit wordt uw verzekerd bedrag. Stijgen de prijzen van deze producten en diensten? Dan verhogen wij uw verzekerd bedrag. Uiteraard gaat u dan ook iets meer premie betalen. Echter, op deze manier blijft u goed verzekerd en kunnen wij garanderen dat we dit bedrag ook kunnen uitkeren. Uiteraard bent uw wel altijd vrij om deze verhogingen stop te zetten om wat voor reden dan ook.

Heeft u toch nog vragen over dit nieuws of over uw eigen verzekering? Dan kunt u ons natuurlijk altijd contact met ons opnemen door te bellen op 035 – 548 08 08 of mailen op info@nuvema.nl. Wij helpen u graag!

"U verzekert alleen diensten die u nodig heeft waardoor u niet teveel premie betaalt"

Wilma van Willigen

Wilma van Willegen

Adviseur bij Nuvema