Hoofdkantoor Nuvema

Over Nuvema

Nuvema is als uitvaartverzekeraar al bijna 70 jaar actief in heel Nederland. Een periode waarin Nuvema altijd een eigen koers heeft gevaren en waarbij altijd één ding voor ogen wordt gehouden; de individuele uitvaartwensen van de klant.

Nabestaanden niet voor kosten opdraaien.

- Jan Schrik, Coevorden

bekijk alle reviews

Achtergrond

Een kijkje in onze keuken

Onze werkwijze

Onze uitvaartverzekering is altijd gebaseerd op uw eigen uitvaartwensen en de lokale kosten en gebruiken.

De unieke werkwijze van Nuvema

Onze dienstverlening aan klanten

Toezicht en brancheorganisaties

Onze medewerkers

De medewerkers van Nuvema helpen u graag met uw vragen over uitvaart en uitvaartverzekeringen. Zoek de adviseur die in uw regio werkzaam is door uw postcode in te vullen.

Zoeken

Achtergrond

Niet zomaar een uitvaartverzekeraar

Visie

Nuvema is van mening dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is. Wij zijn goed in het verzekeren van uitvaarten. Dat doen we door het bedrag zo nauwkeurig mogelijk aan te laten sluiten op de wensen. De verzorging van uitvaarten laten we graag over aan professionele lokale uitvaartverzorgers.

Historie

In 1949 werd de Stichting Begrafenisfonds Groningen opgericht. Medio 1958 is dit veranderd in NV Nuvema. In december 1984 verhuisde het hoofdkantoor van Nuvema naar Baarn waar het meer dan 30 jaar actief was. In 2018 is Nuvema overgenomen door Lifetri Uitvaartverzekeringen N.V. en verhuisd naar Hilversum.

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.