Hoofdkantoor Nuvema

Jos Muitjens

Heeft u een vraag over uw uitvaart, uitvaartwensen of uitvaartkosten? Stel u vraag dan aan Jos Muitjens. Of maak een vrijblijvende afspraak met Jos voor een persoonlijk gesprek over een uitvaartverzekering.

Quotes van onze klanten

We waren eerder niet zo goed verzekerd als nu.

- Jolanda Bisschop, Amsterdam

bekijk alle reviews

Contact

Wij staan voor u klaar

Jos Muitjens

Contact

U kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Afspraak met Jos

Stel een vraag aan Jos

Via telefoon

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via ons algemene nummer.

035 - 548 08 08

(Hoofdkantoor)

06 - 52 03 54 78

(Direct)

Interview met Jos Muitjens

Wie is Jos Muitjens?

Ik werk als adviseur bij Nuvema en geef informatie over uitvaartverzekeringen in Limburg. Dit doe ik per telefoon, e-mail of tijdens een persoonlijk gesprek. Mijn opa had een eigen uitvaartcentrum in Nuth dus daar komt mijn interesse vandaan. Ik woon in Heerlen en mijn hobby’s zijn muziek, wandelen en dansen.

Wat maakt het werk bij Nuvema zo bijzonder?

Werken bij Nuvema is zo bijzonder vanwege het persoonlijk contact. We kunnen mensen snel en deskundig helpen, mede door de samenwerking met de plaatselijke uitvaartverzorger en uitvaartvereniging. Het informeren van klanten vind ik erg leuk, vandaar dat ik deze baan met veel plezier doe.

Wat voor situaties maak je mee tijdens je werk?

Bijzonder vond ik het gesprek met een mevrouw van 82 jaar. Ze wilde graag alles tot in de puntjes geregeld hebben want haar nabestaanden moesten niet voor verrassingen komen te staan. De bloemen moesten uit de winkel van haar kleinzoon komen, ze wist precies welke kleding en sieraden ze wilde dragen. Over alle details had ze nagedacht. Zulke gesprekken maak ik niet vaak mee vandaar dat ik dit bijzonder vond. En dat ze me na afloop koffie met een zelf gebakken taart aanbood had daar helemaal niks mee te maken!

Waarom is een uitvaartverzekering van Nuvema een goede keus?

Het allerbelangrijkste is dat wanneer je in de situatie komt dat je een uitvaartverzekering nodig hebt, je nabestaanden niet voor extra verrassingen komen te staan. De Nuvema uitvaartverzekering dekt alle kosten die op dat moment nodig zijn. We gaan namelijk uit van de wensen van de klant en de lokale kosten die daarbij komen kijken. Dus geen extra kosten meer, geen bijbetalingen en ook geen levenslange premiebetaling. Kortom een prima product.

Jos Muitjens