De zeiler

Uitvaartpolis afsluiten

Bij het afsluiten van een uitvaartpolis zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. De uitvaartverzekering van Nuvema is altijd persoonlijk en passend. Doordat u alleen verzekert wat u zelf wilt en de kosten gebaseerd zijn op prijzen in uw regio betaalt u een eerlijke prijs voor uw uitvaartpolis.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De consumentenbond over Nuvema

2016

Onderscheidend met keuzevrijheid in uitvaartverzorging

Voordelen

Voordelen uitvaartpolis Nuvema

Als u een uitvaartverzekering wilt afsluiten kunt u bij Nuvema terecht voor een uitvaartpolis. Om de volgende redenen zou u voor Nuvema kunnen kiezen:

  • Alleen verzekeren wat u wilt of nodig heeft voor uw uitvaart.
  • Uitvaartkosten op basis van prijzen bij u in de buurt.
  • Aanpassen van uitvaartwensen altijd kosteloos mogelijk.
  • Jaarlijkse controle om voldoende verzekerd te blijven.
  • Onbeperkte vrijheid in keuze van uitvaartverzorger.

Door deze werkwijze maakt Nuvema het mogelijk om een persoonlijke uitvaartverzekering samen te stellen. Dit gebeurt met name op basis van uw wensen en lokale prijzen.

Uitvaartpolis met lokale prijzen

Het verzekerde bedrag op een uitvaartpolis van Nuvema is gebaseerd op lokale kosten. Wij werken samen met uitvaartverzorgers in de regio die hun prijzen aan ons doorgeven. Een uitvaart kan door heel Nederland namelijk duizenden euro’s verschillen. Daarom werken we niet met gemiddelde prijzen maar zorgt Nuvema dat haar klanten alleen betalen voor wat een uitvaart bij hun in de buurt kost.

Eigen wensen op de uitvaartpolis

Bij Nuvema heeft u zelf invloed op wat u verzekert. Zo ontstaat er een bedrag waarmee uw uitvaart later betaald kan worden. Op deze manier weten uw nabestaanden ook direct hoe ze uw uitvaart in kunnen vullen. Na een overlijden moet er namelijk in korte tijd veel geregeld worden en een uitvaartpolis waarop uw wensen staan zorgt voor duidelijkheid.

Vrije besteding van uitvaartpolis

Het verzekerde bedrag op de uitvaartpolis van Nuvema kan aan iedere uitvaartverzorger uitgekeerd worden. Onze uitvaartverzekering bevat geen diensten met een geschatte waarde die niet meer geldt als er voor een andere uitvaartverzorger gekozen wordt. U weet namelijk misschien nog niet wie uw uitvaart zal gaan regelen. We bepalen het bedrag voor uw uitvaart aan de hand van kosten bij een uitvaartverzorger in uw buurt. Toch is het complete bedrag op uw uitvaartpolis uiteindelijk bij iedere uitvaartverzorger te besteden.

Uitvaartpolis kosteloos wijzigen

Uw uitvaartwensen die op uw uitvaartpolis staan kunnen natuurlijk wijzigen tijdens het leven. Bij Nuvema kunt u dit altijd kosteloos regelen zodat u verzekerd bent voor wat u zelf wilt. Zowel nu als in de toekomst. Tijdens uw leven zullen ook de prijzen van uw uitvaart stijgen. Daarom controleren wij jaarlijks bij de uitvaartverzorger in uw regio of uw verzekerde bedrag op uw uitvaartpolis nog voldoende is. U ontvangt dan een voorstel met een nieuwe premie waardoor u goed verzekerd blijft voor uw uitvaart.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Nuvema