Respectvolle houding bij uitvaart

Ruiterkamp Uitvaartverzorging

Over

Over Ruiterkamp Uitvaartverzorging

Ruiterkamp Uitvaartverzorging is gevestigd te Almen. Het bedrijf bestaat uit een klein team mensen.

Vaste aanspreekpunten, vertrouwde gezichten, deskundigheid en klantgericht denken zijn onze speerpunten. Wij zijn een bekend gezicht in de regio. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. U krijgt bij ons altijd direct één van de mensen aan de telefoon, wij werken niet met een callcenter. Wij zijn actief in de gemeente Bronckhorst, gemeente Lochem, gemeente Berkelland en de gemeente Zutphen.
Ruiterkamp Uitvaartverzorging

Geschiedenis

Het bedrijf is in het jaar 2000 gestart door de eigenaren van het bedrijf: Anton en Annie Ruiterkamp
Door toenemende werkzaamheden is de onderneming  uitgebreid qua medewerkers. De aula “Ons Huis” te Hengelo (Gelderland) wordt door ons beheerd.

Anton en Annie Ruiterkamp zijn de eigenaren in het bedrijf en zijn elk uur van de dag met de werkzaamheden bezig.
Daarnaast zijn Henriët Klein Geltink en Jeroen Vredenberg vaste gezichten binnen het bedrijf. Tevens beschikken we over een vast team medewerkers/dragers die ondersteuning bieden als het nodig is.

Werkzaamheden

Wij doen, evt. samen met familie, de laatste verzorging van de overledene, het overbrengen naar een uitvaartcentrum en zorgen voor de opbaring . Tevens verzorgen wij het leveren van een gewenste uitvaartkist, de rouwkaarten, advertenties en zorgen voor het rouwvervoer en desgewenst voor dragers tijdens de uitvaart.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Nuvema

Ervaringen met Nuvema

Nuvema is een eerlijke uitvaartverzekering waarbij de mensen meedenken. De klant bepaalt welke diensten worden afgenomen. Verder gaat het overleg en de financiële afwikkeling met Nuvema makkelijk en snel.