Respectvolle houding bij uitvaart

Memorarium Gelderland BV

Over

Mogelijkheden van Uitvaartverzorging Memorarium Gelderland

Op het gebied van uitvaarverzorging kunnen wij u met alle diensten helpen. Van het begin tot het einde van de uitvaart, maar ook het voortraject d.m.v.

informatie en voorbesprekingen en na de uitvaart met nazorg, dankbetuigingen of hulp op administratieve gebied. Producten van ons: -kisten – kaarten-  urnen- sieraden- grafstenen enz. Memorarium Gelderland is actief in de provincie Gelderland en dan met name in de stad Arnhem en de plaatsen hier om heen.

Uw laatste wensen in vertrouwde handen. Voor ons is dit niet zomaar een kreet. Wij nemen dit bijzonder serieus. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan tijdens het moeilijke moment, het verlies van een dierbare.

Het vormgeven van een uitvaart wordt zo een reis die we gezamenlijk maken. Voor veel zaken kunt u rustig de tijd nemen. In de dagen die liggen tussen het overlijden van uw dierbare en de dag van de uitvaart, zorgen we dat alle aspecten aan bod komen. Ook als u veel zelf wilt doen en regelen, zorgen wij dat u geen zaken over het hoofd ziet.

Werkwijze Memorarium

De werkwijze van de medewerkers van Uitvaartcentrum Memorarium wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering. Een benadering met aandacht voor alle wensen van overledene en nabestaanden. Zo maken wij iedere uitvaart tot een persoonlijke gebeurtenis.

Tevens is Memorarium Gelderland een bijzondere plaats om onze overledenen waardig te gedenken. Een ruimte met verschillende mogelijkheden voor het bijzetten van een urn of het gedenken door plaatsing van een gedenkplaquette of het aansteken van een kaars. Hierbij hebben wij alle aandacht voor uw persoonlijke wensen.

  • Memorarium Gelderland BV
  • Memorarium Gelderland BV
  • Memorarium Gelderland BV
  • Memorarium Gelderland BV
  • Memorarium Gelderland BV