Respectvolle houding bij uitvaart

Gerry Leferink en Wennink Uitvaartzorg

Over

Historie Gerry Leferink en Wennink Uitvaartzorg

Het overlijden van haar beide ouders heeft Gerry Leferink nieuwsgierig gemaakt naar het omgaan, verwerken en werken met de dood.

Ongeveer 15 jaar geleden  is zij samen met Ton Wennink gestart met uitvaartonderneming Gerry Leferink & Wennink uitvaartzorg en inmiddels hebben ze een fijn team waarmee ze samen werken en verzorgen uitvaarten in de hele regio.

 

Gerry Leferink en Wennink Uitvaartzorg

Gerry Leferink & Wennink uitvaartzorg

In het geval van overlijden is één telefoontje voldoende. Er zal daarna direct een afspraak met u gemaakt worden om de uitvaart te bespreken. De uitvaart van uw dierbare en alles wat daarbij komt kijken, zal op een goede en discrete manier voor u worden verzorgd. U krijgt te maken met steeds dezelfde persoon, die werkt vanuit zijn of haar hart en hierdoor een ruim inlevingsvermogen heeft. Het voordeel hiervan is dat deze persoon een vertrouwd gezicht wordt en dat geeft rust. De begeleiding zal meer zijn dan een zakelijk contact. Vanaf het moment van overlijden zal er in alle rust, met warme betrokkenheid en kennis van zaken, met een kring van naasten de uitvaart of crematie voorbereid worden.

Zij kunnen u veel uit handen nemen maar zij geven u ook ruimte om dingen zelf te doen. Veel hebben zij in eigen beheer waardoor zij maatwerk leveren. Daarnaast werken zij met de juiste mensen om hen heen, zodat zij ook voor u de juiste keuze kunnen maken in de mensen die bij u passen. Ondanks dat zij klein zijn kunnen zij groot zijn in het pakket wat zij u kunnen bieden.

Innovatie

Het digitale tijdperk waarin wij leven opent ook voor de uitvaartbranche nieuwe deuren. Gerry Leferink & Wennink uitvaartzorg blijft waarde hechten aan bestaande tradities, maar vinden ook dat het organiseren van een uitvaart aan moet sluiten bij de huidige tijd. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een eigen app te maken zodat u vooraf kunt zien wat zoal de mogelijkheden zijn wanneer er een uitvaart besproken moet worden. 

Een uitvaart regelen en bespreken blijft mensenwerk en daarom zijn wij bereid om geheel vrijblijvend bij u langs te komen voor uw verzekeringscheck, om uw vragen te beantwoorden of uw uitvaart te bespreken. 

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Nuvema

Uitvaartverzekering

Al jaren werkt Gerry Leferink & Wennink samen met Nuvema waar zij een betrouwbare partner in hebben gevonden. Nuvema stelt, net als zij, ook altijd de belangen van de klant voorop.

  • Gerry Leferink
  • Sint Marcellinuskerk in Boekelo
  • Gerry Leferink en Wennink Uitvaartzorg