Kind hand vasthouden

Uitvaartonderneming Snijders b.v.

Over

Over Snijders

Op een persoonlijke manier afscheid nemen, dat vinden wij belangrijk. Een afscheid waarbij wij u ruimte, tijd en aandacht willen bieden.

Waarbij wij met u willen samenwerken door u te adviseren en te ondersteunen, maar vooral willen vrijlaten zodat het úw eigen vormgegeven afscheid wordt.

 

We werken stap voor stap, het is tenslotte uw proces op weg naar een aandachtig afscheid. Een afscheid zoals u het voor ogen heeft. Daarin gaan wij u niet dwingen om snel te beslissen. Er zal juist ruimte zijn en tijd zodat uw beslissingen kunnen rijpen. Daarin stemmen we constant af wat u wilt en kunt doen en wat wij voor u regelen. Zo wordt het een afscheid waarin het om mensen gaat. Waarin, ondanks mogelijk verdriet, het leven gevoeld wordt. Zoals een nabestaande ons schreef: “We kijken op het afscheid terug met een glimlach, met een gelukzaligheid van binnenuit."

Uitvaartverzorging Snijders

Uitvaart in Maarssen en omgeving

Uitvaartonderneming Snijders is werkzaam in Maarssen en direkte omgeving ( gemiddeld 20 km rondom Maarssen). Uiteraard verzorgen wij op speciaal verzoek de uitvaart elders. Wij werken met een team van uitvaartbegeleiders. Daarnaast is er een gastvrouw en een algemeen assistente werkzaam. Gezamelijk verzorgen wij gemiddeld tussen de 135 en 150 uitvaarten per jaar.

Kerk uit 1892

Ons uitvaartcentrum is een oud kerkje uit 1892, midden in Maarssen. Een intieme plek om uw geliefde op te baren, een uitnodigende plek om het afscheid vorm te geven. Een centrum waar voelbaar is dat een overledene bij de mensen hoort omdat een leven wordt afgesloten. Sinds 1996 zijn wij werkzaam in Maarssen.

Het leven staat centraal

Onze visie is dat rond de uitvaart het leven van degene van wie u afscheid neemt centraal mag staan. Een leven samen met allen die daar deel van uitmaakten. Daarom begeleiden wij een uitvaart met al onze professionele en persoonlijke vaardigheden waarin wij u uitnodigen met ons samen te werken. Om zelf vorm te geven aan het afscheid. Alle produkten die daarbij nodig of gewenst zijn leveren wij. Ook voor professionele nazorg kunt u bij ons terecht. 

"U verzekert alleen diensten die u nodig heeft waardoor u niet teveel premie betaalt"

Wilma van Willigen

Wilma van Willegen

Adviseur bij Nuvema

  • Het team van Uitvaartonderneming Snijders
  • Marjo Klarenbeek
  • Het pand van Snijders uitvaartverzorging in Maarssen
  • Aula Snijders Maarssen
  • Uitvaartcentrum Snijders Maarssen