Respectvolle houding bij uitvaart

Samsen Uitvaartverzorging

Over

Samsen-Uitvaartverzorging is sedert 2005 een vertrouwde naam voor het verzorgen van  uitvaarten op de NoordWest-Veluwe. Ons werkgebied betreft de grenzen van de volgende gemeenten: Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Hattem, Wapenveld, Epe en Heerde.

Werkwijze

Samsen-Uitvaartverzorging gaat samen met de nabestaanden de uitvaart bespreken. Hierbij staat de wens van de nabestaanden centraal. Vanaf de melding van overlijden tot na de uitvaart krijgt u te maken met 1 contactpersoon met wie u alles bespreekt. Tijd nemen voor bespreken uitvaart en persoonlijke aandacht voor de nabestaanden staat in onze dienstverlening centraal.

Samenwerking

Sinds 2010 heeft Samsen-Uitvaartverzorging een goede samenwerking met Nuvema Uitvaartverzekeringen. Wij, Samsen-Uitvaartverzorging, zijn blij met Nuvema als partner. Wij vinden de werkwijze van Nuvema, waarbij alle klanten op maat verzekerd kunnen worden, een prima keuze. Klanten weten waar ze aan toe zijn en nabestaanden worden achteraf niet met onverwachte kosten geconfronteerd.

"Met onze 70 jaar aan ervaringen helpen wij u met het bepalen van uw uitvaartwensen"

Renee Hoegee

Rene Hoegee

Adviseur bij Nuvema

Open & transparant

De afgelopen tijd is er veel onrust geweest rondom de uitvaartbranche. Wij willen open en transparant zijn voor de nabestaanden. De nabestaanden bepalen zelf welke diensten nodig zijn bij de uitvaart. Wij geven desgewenst een prijsopgave af voor de te verwachten kosten.

  • Wim Samsen
  • De rouwauto van Samsen Uitvaartverzorging